Home
Services Offered
Payment Details
My Services
Contact Us
Market Heatmap
Charts
Charts (Premium)
Chart Watch
JCharts (EOD)
JCharts(EOD-COMM)
HCharts (EOD)
HCharts (EOD-COMM)
Forum
Stock Lists
Screener (EOD)
Screener (EOD-Comm)
Breadth Charts
Calculators
Education
Links
FAQs
Search
Advertise Here
Charts (Old)
Login Form





Lost Password?
No account yet? Register
  iCharts Discussions

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Scanner for my portfolio

 
Post new topic   Reply to topic    iCharts Discussions Forum Index -> Scripting
View previous topic :: View next topic  
Author Scanner for my portfolio
shiv_shankerjha
White Belt
White Belt


Joined: 30 May 2014
Posts: 1

Post: #1   PostPosted: Mon Apr 06, 2015 10:18 pm    Post subject: Scanner for my portfolio Reply with quote

Currently, when I use the scanner manager, it scans all the stocks present in the market and posts the results. Can I have a scanner which will scan only the stocks in my portfolio and post the ones that satisfy the condition in the script?
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #2   PostPosted: Tue Apr 07, 2015 7:26 am    Post subject: Re: Scanner for my portfolio Reply with quote

Dear Member,

The scanner is not Portfolio or stock specific. It will scan all the stocks.You can keep a price filter if you want to filter out sy all stocks less than 100 Rs.

Its just a suggestion

Thanks

Kamal

shiv_shankerjha wrote:
Currently, when I use the scanner manager, it scans all the stocks present in the market and posts the results. Can I have a scanner which will scan only the stocks in my portfolio and post the ones that satisfy the condition in the script?
Back to top
View user's profile Send private message
girishhu1
White Belt
White Belt


Joined: 17 Aug 2009
Posts: 312

Post: #3   PostPosted: Tue Apr 07, 2015 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

hi kamal,
is there any facility to scan stocks trading above R2 and below S2?(intraday levels)
anyone knowing the software/website, pl share here.
regards
girish
Back to top
View user's profile Send private message
svkum
White Belt
White Belt


Joined: 14 Feb 2007
Posts: 320

Post: #4   PostPosted: Tue Apr 07, 2015 6:37 pm    Post subject: Reply with quote

Dear Girish

[CONTENT REMOVED BY ADMIN]

this is paid site
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #5   PostPosted: Tue Apr 07, 2015 10:13 pm    Post subject: Reply with quote

Dear Member,

Please ensure that such sites are not posted here in Forum.

We appreciate your understanding in this regard.

Regards

Kamal
svkum wrote:
Dear Girish

[CONTENT REMOVED BY ADMIN]

this is paid site
Back to top
View user's profile Send private message
girishhu1
White Belt
White Belt


Joined: 17 Aug 2009
Posts: 312

Post: #6   PostPosted: Wed Apr 08, 2015 8:51 am    Post subject: Reply with quote

hi kamalji
but you have not replied my querry
regards
girish
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #7   PostPosted: Wed Apr 08, 2015 10:19 am    Post subject: Reply with quote

Dear Member,

In Platinum, it is possible to check with little adjustment. You need to run the query on Intraday Daily timeframe.

Regards

Kamal
girishhu1 wrote:
hi kamal,
is there any facility to scan stocks trading above R2 and below S2?(intraday levels)
anyone knowing the software/website, pl share here.
regards
girish
Back to top
View user's profile Send private message
girishhu1
White Belt
White Belt


Joined: 17 Aug 2009
Posts: 312

Post: #8   PostPosted: Wed Apr 08, 2015 1:17 pm    Post subject: Reply with quote

hello kamalji,
can you elaborate what is intraday daily timeframe?
also, is it available on platinum charts or a scanner?
regards
girish
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #9   PostPosted: Wed Apr 08, 2015 5:27 pm    Post subject: Reply with quote

Dear Member,

It is Daily timeframe which updates during the market hours. It is available in Platinum Scanner.

Regards

Kamal
girishhu1 wrote:
hello kamalji,
can you elaborate what is intraday daily timeframe?
also, is it available on platinum charts or a scanner?
regards
girish
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    iCharts Discussions Forum Index -> Scripting All times are GMT + 5.5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

@MEMBER OF PROJECT HONEY POT
Spam Harvester Protection Network
provided by Unspam