Home
Services Offered
Payment Details
My Services
Contact Us
Market Heatmap
Charts
Charts (Premium)
Chart Watch
JCharts (EOD)
JCharts(EOD-COMM)
HCharts (EOD)
HCharts (EOD-COMM)
Forum
Stock Lists
Screener (EOD)
Screener (EOD-Comm)
Breadth Charts
Calculators
Education
Links
FAQs
Search
Advertise Here
Charts (Old)
Login Form





Lost Password?
No account yet? Register
  iCharts Discussions

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Platimum Chart refresh problem

 
Post new topic   Reply to topic    iCharts Discussions Forum Index -> Problems / Issues
View previous topic :: View next topic  
Author Platimum Chart refresh problem
nkiran
White Belt
White Belt


Joined: 02 Apr 2010
Posts: 38

Post: #1   PostPosted: Thu May 24, 2012 9:38 am    Post subject: Platimum Chart refresh problem Reply with quote

Hi,

I am experiencing another problem. JChart and Platinim nifty-1m values are not in sync.

Also I have 4min and 30 min in Platinum. There also the values are not equal.

regards.
Kiran
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #2   PostPosted: Thu May 24, 2012 9:48 am    Post subject: Re: Platimum Chart refresh problem Reply with quote

Dear Member,

Sorry for the inconvenience caused. There is some testing being undertaken by our team, due to which you may face some technical issue for couple of days. We will try to complete the testing at the earliest.

Regards

Kamal

nkiran wrote:
Hi,

I am experiencing another problem. JChart and Platinim nifty-1m values are not in sync.

Also I have 4min and 30 min in Platinum. There also the values are not equal.

regards.
Kiran
Back to top
View user's profile Send private message
nkiran
White Belt
White Belt


Joined: 02 Apr 2010
Posts: 38

Post: #3   PostPosted: Wed May 30, 2012 11:31 am    Post subject: Re: Platimum Chart refresh problem Reply with quote

Hi,

One more query about Crosshair in Platinum.
When we activate crosshair it should show the value on right scale.

regards,
nkiran
Back to top
View user's profile Send private message
kamal.icharts
Site Admin


Joined: 10 Apr 2013
Posts: 576

Post: #4   PostPosted: Wed May 30, 2012 1:53 pm    Post subject: Re: Platimum Chart refresh problem Reply with quote

Dear Member,

In Platinum, the cross hair functinality is bit different compared to JCharts. It will show you a blue box (default color), with all the values in the box. You can either have the box permanent on the chart OR can enable only on the click on the candle.

Regards

Kamal

nkiran wrote:
Hi,

One more query about Crosshair in Platinum.
When we activate crosshair it should show the value on right scale.

regards,
nkiran
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    iCharts Discussions Forum Index -> Problems / Issues All times are GMT + 5.5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

@MEMBER OF PROJECT HONEY POT
Spam Harvester Protection Network
provided by Unspam